Behandeling

Botox & Fillers

 

Vertrouwde arts

Natuurlijk resultaat

High end 

Een BIG-geregistreerde arts en erkende erkend cosmetisch arts KNMG geeft de behandeling. Je bent in goede handen!

Draai de tijd terug en wordt de oude versie van jezelf. Je bent het waard.

Naast een professioneel resultaat is de behandeling ook lief voor je portemoneé

Vertrouwde arts

Een BIG-geregistreerde arts en erkende erkend cosmetisch arts KNMG geeft de behandeling. Je bent in goede handen!

Natuurlijk resultaat

Draai de tijd terug en wordt de oude versie van jezelf. Je bent het waard.

Betaalbaar

Naast een professioneel resultaat is de behandeling ook lief voor je portemoneé.

Botox, Fillers & Huidverbetering

Steeds meer mensen proberen een keer botox en/of fillers en willen nooit meer anders. Anno nu wordt de taboe op deze behandeling steeds minder. Dat is niet voor niks! Deze mooie en snelle behandeling geeft je niet alleen direct een jeugdiger en stralender uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat jij de beste versie van jezelf bent.

Samenwerking S-K-I-N – Catharina Meijer

Dr. Catharina Meijer is perfectionist, zeer ervaren (sinds 2003) cosmetisch arts en geniet landelijke bekendheid als voorvechtster van kwaliteitsverbetering in de cosmetische geneeskunde. Zij is geregistreerd en erkend cosmetisch arts KNMG.

Vanuit haar voorliefde voor creatie en natuurlijke schoonheid is zij één van de eerste cosmetisch artsen in Nederland meteen totaal-aanpak, ofwel een 360 graden visie. Zij weet dat een gezonde huid de basis is van een stralende huid. Naast cosmetische verrichtingen zoals Botox- en fillerbehandelingen richt Catharina zich nadrukkelijk ook op huidverbetering en huidverjonging. Zij pleit voor een dagelijkse skin care routine met actief werkzame ingrediënten voor de huid, peelingen en diverse technieken voor huidverjonging.

Catharina werkt graag samen in een team met huidspecialisten en schoonheidsspecialisten om samen een compleet aanbod te hebben op cosmetisch gebied. Zij staat voor huidverbetering en huidverjonging op een zo natuurlijk mogelijke manier. In haar visie is het de ultieme uitdaging om met een klein beetje hulp van buitenaf er niet iets mooier, uitgerust en zachter uit te zien waarbij nuance en natuurlijke schoonheid het uitgangspunt is. Met als doel dat jouw spiegelbeeld (weer) past bij je eigen gevoel. Haar kernwaarden zijn stijlvol, eerlijk, enthousiast en verrassend.
Catharina Meijer geniet landelijke bekendheid als voorvechtster van kwaliteitsverbetering in de cosmetische geneeskunde. Zo heeft zij van 2013 tot 2021 als voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) samen met anderen een kwaliteitsslag binnen de cosmetische sector kunnen realiseren. De landelijk erkende opleiding voor cosmetisch artsen en het landelijk kwaliteitskader voor cosmetische geneeskunde zijn daarvan het resultaat. Een enorme stap voorwaarts, omdat elke cliënt moet kunnen rekenen op de beste cosmetische zorg. Ook heeft zij zelf als opleider inmiddels meerdere aankomend cosmetisch artsen begeleid om zich te bekwamen in dit mooie vak.

Afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd in een behandeling of wil je een vrijblijvend gesprek met de arts van S-K-I-N – Catharina Meijer?
Dat kan! Ze is op regelmatige basis in onze salon in Sneek.

Neem contact met ons op om te reserveren of voor een (vrijblijvende) afspraak of: reserveer hier zelf direct snel en makkelijk online.

S-K-I-N – Dr. Catharina Meijer is elke maand aanwezig bij Maggie’s:

Data & Tijden 2024

woensdag 6 maart
woensdag 10 april
woensdag 15 mei
​woensdag 19 juni
woensdag 17 juli
woensdag 4 september
woensdag 25 september
woensdag 30 oktober 
woensdag 20 november 
woensdag 18 december

 

Trakteer jezelf!

Wees welkom en reserveer online.

Als botox en filters nét een stap te ver zijn voor je, is dit jouw nieuwe favoriete behandeling op het gebied van anti aging.
Met een speciaal tangetje en serum wordt een collageen draad in de rimpel aangebracht. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en zakt in huid. Daardoor wordt de collageen aanmaak gestimuleerd en de rimpel minder zichtbaar. Deze behandeling helpt de huid te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering. Het versterkt de elasticiteit van de huid en voegt een natuurlijke glans toe.

Wat doet een collageen draden behandeling van V Line?

  • Zeer effectieve anti rimpel behandeling
  • Plaatselijk, maar ook full face te plaatsen
  • Goedkoper dan fillers, en toch effectief​
  • Direct een liftend en huidverbeterend effect
  • Verbeterd de kaaklijn

De behandeling is:

  • Geheel pijnloos
  • Duurt 60 minuten
  • Eenmalig of in kuur

 

 

 

Het aantal sessies

Er is na één behandeling direct al resultaat te zien! Voor het beste (en langdurig) resultaat wordt deze techniek gecombineerd met een peeling en microneedling. Het kan in dat geval belangrijk zijn om een kuur te volgen: 

  • 3 behandelingen: 1 behandeling per 10 tot 14 dagen
  • Na 4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft de huid nodig om collageen aan te maken)

Afhankelijk van je huidtype en leeftijd behoudt het resultaat tussen 6-12 maanden.
De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.