Wimperextensions

 

 

 

One by One of 3D

Gemak

Kwaliteit

Het gewenste effect bepalen we aan jouw wensen.

Altijd een open blik en maak mascara en eyeliner overbodig.

Je voelt de extensions niet zitten en het resultaat is verbluffend!

Langere, volle en gekrulde wimpers zijn dichterbij dan ooit!
Het is de trend van nu.

One by one wimperextensions

Met deze techniek plaatsen wij 1 extension, op 1 eigen haartje. Deze techniek geeft geen beschadiging aan je eigen wimper en oogt het meest natuurlijk.

3D wimperextensions

Bij 3D-wimperextensions zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden, voor een mooi vol en waaier effect. Dit zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuurlijk vol effect te creëren.

Subtiele wimperextensions

Deze populaire behandeling geeft jou de perfecte ‘mascaralook’ zonder de nadelen en het werk van mascara. In plaats van dat we elk eigen wimper haartje voorzien van een extension, doen we het nu om en om. Het resultaat: een prachtige naturel look!

Bijvullen

Net als kunstnagels groeien wimperextensions ook uit. Daarom moeten wimperextensions altijd bijgevuld worden. Om mooie volle wimpers te behouden raden wij aan om elke 2-3 weken een refill behandeling te doen. Dit duurt gemiddeld 45 minuten en is vele malen voordeliger dan een nieuwe set.

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Elke wimper wordt voorzien van een extension. Een refill behandeling (binnen 2-3 weken) duurt gemiddeld 60 minuten.

Kan ik douchen/ zwemmen & naar de sauna?

Ja! Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie.

Mag ik mascara en/of eyeliner gebruiken?

Hoewel mascara overbodig is, kan je soms nét een beetje meer wimper willen hebben.
In de salon is een speciale mascara te koop die perfect is om je wimperextensions nog meer mee aan te zetten. Andere mascara’s bevatten te veel olie en zijn niet geschikt om je wimperextensions mee aan te zetten. Wanneer je wel besluit mascara van andere merken te gebruiken kunnen wij helaas niet garanderen dat de wimperextensions goed en mooi blijven zitten.

Kan ik kiezen uit de lengte of de krul?

Uiteraard! We kijken naar je eigen wimpers en kies in overleg welke extensions hierbij het beste passen (dikte, lengte en curve). Ook houden we rekening met je levensstijl (bril / onderhoud e.d).

Beschadigen mijn eigen wimpers?

Nee, je eigen wimpers beschadigen niet. We zetten de wimpers professioneel, met A-kwaliteit haartjes en lijm.
Houd je a.j.b. wel aan de meegegeven verzorgingstips! Trek nooit aan je wimperextensions en laat deze altijd verwijderen door een professionele salon.

Hoe houd ik mijn wimperextensions mooi?

Laat tijdig je wimpers bijwerken, trek niet aan de wimpers, gebruik geen mascara en borstel je wimpers 1x per dag met het borsteltje wat je meekrijgt na de behandeling. Ook belangrijk: reinig je ogen voorzichtig en gebruik geen olieproducten.

Ik draag lenzen. Is dit een probleem?

Nee, het kan echter wel onprettig zijn om 1,5 uur lang de lenzen in te houden. Tijdens de behandeling adviseren wij dan dan ook om ze uit te doen.

Disclaimer

Ondanks dat wimperextensions zetten is onderzocht is én wereldwijd het meest veilige product is, is deze behandeling altijd op eigen risico. Maggies kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen n.a.v. een behandeling.

Trakteer jezelf!

Wees welkom en reserveer online.

Als botox en filters nét een stap te ver zijn voor je, is dit jouw nieuwe favoriete behandeling op het gebied van anti aging.
Met een speciaal tangetje en serum wordt een collageen draad in de rimpel aangebracht. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en zakt in huid. Daardoor wordt de collageen aanmaak gestimuleerd en de rimpel minder zichtbaar. Deze behandeling helpt de huid te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering. Het versterkt de elasticiteit van de huid en voegt een natuurlijke glans toe.

Wat doet een collageen draden behandeling van V Line?

  • Zeer effectieve anti rimpel behandeling
  • Plaatselijk, maar ook full face te plaatsen
  • Goedkoper dan fillers, en toch effectief​
  • Direct een liftend en huidverbeterend effect
  • Verbeterd de kaaklijn

De behandeling is:

  • Geheel pijnloos
  • Duurt 60 minuten
  • Eenmalig of in kuur

 

 

 

Het aantal sessies

Er is na één behandeling direct al resultaat te zien! Voor het beste (en langdurig) resultaat wordt deze techniek gecombineerd met een peeling en microneedling. Het kan in dat geval belangrijk zijn om een kuur te volgen: 

  • 3 behandelingen: 1 behandeling per 10 tot 14 dagen
  • Na 4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft de huid nodig om collageen aan te maken)

Afhankelijk van je huidtype en leeftijd behoudt het resultaat tussen 6-12 maanden.
De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.