Meet the team!

 

 

 

 

 

 

Maggie’s bestaat uit meerdere dames die er alles aan doen om jou in de watten te leggen.

Elke dame die binnen Maggie’s werkt kan alle behandelingen uitvoeren.
Daarnaast heeft ieder zo haar eigen expertise door extra gevolgde trainingen.

​Dus scroll, lees en kies de Maggie’s medewerkster die jou het meest aanspreekt!

Magda

Trotse eigenaresse!
Magda heeft Maggie’s opgebouwd vanuit haar passie voor beauty. Samen met haar geweldige team maakt ze jou direct nóg mooier

Elisa

Elisa heeft honderden andere specialistes getraind in de behandelingen die wij aanbieden. Expert? Ja dus! Die kwaliteit i.c.m. haar zachtheid en vriendelijkheid maakt dat je bij haar wilt boeken!

Eva

Onmisbare salonmanager én schoonheidsspecialiste.
Met haar ruim 20 jaar ervaring en tientallen diploma’s / certificaten wordt je geholpen door een ware professional!

Suze

Suze staat bekend om haar enorme expertise en professionaliteit. Helemaal als het om rust, aandacht en jouw wensen gaat. Van jouw huidprobleem heeft zij een oplossing!

Noa

In de brow bar domineert Noa. Ze weet elke keer weer haar kunsten te overtreffen. Ze kijkt naar jou en ze weet meteen welke brow of lash behandeling het beste bij jou past. 

Eveline

Eveline is een natuurtalent als het om wimpers en wenkbrauwen gaat. Een spray-tan is ook een absolute must-try bij Eveline. Boek wel door, want ze staat altijd weer zomaar vol!

Sonja

Sonja haar passie is uiterlijke verzorging. Al van kinds af aan. Daarom is ze dé perfecte toevoeging aan Maggie’s. Haar expertise is o.a. permanente ontharing met de Diode Ice Platinum Laser en de Image skincare peelings.

Isa

Een specialiste in hart en nieren. En de rust waren en jou dit laten ervaren? Die echte me-time? Dat ervaar je bij Isa direct. Naast permanente laser onthaar specialiste is Isa ook een image skinscare expert.

Lisanne

Lisanne heeft inmiddels meer dan 5 jaar ervaring als Brow, & Lash specialiste. Lisanne geeft les binnen Maggie’s aan onze cursisten en is daarnaast een zeer kundige allround wimperstyliste voor jouw wimperextensions.

Erin

Erin heeft alle kennis in huis als het om de brow bar gaat. Een perfecte lash lift of brow behandeling nodig? Kies dan voor Erin! Tevens is ze een expert in de tanden bleek- en spray-tan behandelingen.

Jolanda

Jolanda heeft jaar na jaar haar eigen goedlopende salon gehad. Maar na de komst van haar 3 kinderen was ze toe aan rust en collega’s!
Wij zijn alleen maar blij, want haar expertise is iets waar je Ú tegen zegt.

Anton

Anton droomde van een baan als schoonheidsspecialist. Daarom scholen wij hem om. Hij is inmiddels een ware expert in spray-tan, wax behandelingen, tanden bleken en lash lifting.

Yasmin

Onze geweldige Stagiare die altijd weer met een lach en een service gerichte houding jou / jullie ontvangt. Yasmin leert de fijne kneepjes van het beauty vak bij Maggie’s. En wat doet ze dat goed!

Demi

Demi is naast allround schoonheidsspecialiste ook onze PMU (permanente make up) expert.
Ze is de beste als het gaat om lip pigmentatie en de mooiste powderbrows van je dromen!
Met haar eigen salon in Emmeloord heeft ze een perfecte combinatie bij ons team gevonden.

Trakteer jezelf!

Wees welkom en reserveer online.

Als botox en filters nét een stap te ver zijn voor je, is dit jouw nieuwe favoriete behandeling op het gebied van anti aging.
Met een speciaal tangetje en serum wordt een collageen draad in de rimpel aangebracht. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en zakt in huid. Daardoor wordt de collageen aanmaak gestimuleerd en de rimpel minder zichtbaar. Deze behandeling helpt de huid te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering. Het versterkt de elasticiteit van de huid en voegt een natuurlijke glans toe.

Wat doet een collageen draden behandeling van V Line?

  • Zeer effectieve anti rimpel behandeling
  • Plaatselijk, maar ook full face te plaatsen
  • Goedkoper dan fillers, en toch effectief​
  • Direct een liftend en huidverbeterend effect
  • Verbeterd de kaaklijn

De behandeling is:

  • Geheel pijnloos
  • Duurt 60 minuten
  • Eenmalig of in kuur

 

 

 

Het aantal sessies

Er is na één behandeling direct al resultaat te zien! Voor het beste (en langdurig) resultaat wordt deze techniek gecombineerd met een peeling en microneedling. Het kan in dat geval belangrijk zijn om een kuur te volgen: 

  • 3 behandelingen: 1 behandeling per 10 tot 14 dagen
  • Na 4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft de huid nodig om collageen aan te maken)

Afhankelijk van je huidtype en leeftijd behoudt het resultaat tussen 6-12 maanden.
De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.